Skip to main content

Home 1

  • När du behöver advokat
  • När du behöver advokat

Om MundeAhlberg Advokatbyrå

MundeAhlberg är en advokatbyrå i Göteborg och med klienter i hela landet. Våra erfarna processjurister ger dig det stöd du behöver inför och under en tvist.

Hos MundeAhlberg får du inte bara den juridiska kompetensen du behöver utan också en advokat som har erfarenhet av just din situation. Juridiska processer är vår vardag.

Områden

MundeAhlberg är en advokatbyrå som är inriktad på domstolsprocesser som tvistemål, brottmål, mål i förvaltningsrätt, arbetsrätt samt i hyresnämnd. Våra klienter är såväl privatpersoner som svenska och utländska företag.

Vi arbetar inom en rad olika områden och branscher. Våra advokater besitter en djup kompetens och erfarenhet. Beroende på ärendets storlek och komplexitet samverkar en eller flera av advokatbyråns jurister för att kunna bistå med adekvat rådgivning utifrån varje specifik klients behov.

Tvistemål
Tvistemål

Vi företräder dig eller ditt företag inför och under process i domstol.

Brottmål
Brottmål

Är du misstänkt för eller utsatt för brott? Vi bistår dig under utredning och rättegång.

Arbetsrätt
Arbetsrätt

Vi hjälper såväl arbetsgivare som arbetstagare vid omorganisationer med personalförändringar och uppsägningar och avsked på personliga skäl.

Hyresnämnd
Hyresnämnd

Vi företräder dig i hyres- och arrendenämnd vid förhandlingar avseende avtals upphörande eller villkorsförändringar.

Karriär

Advokatyrket handlar om skicklighet. Inte bara i juridiskt kunnande utan också i förmågan att hantera krävande situationer och personer.

MundeAhlberg är alltid intresserad av att rekrytera jurister och advokater med erfarenhet från advokatbyrå eller annat kvalificerat juridiskt arbete. Om du tycker om utmaningar, varierande arbetsuppgifter och högt tempo kommer du att trivas hos MundeAhlberg!

 

Om oss

Juridiskt komplexa och utmanande situationer kan uppstå för dig både som företagare och privatperson. Vissa beslut kan vara krävande, ibland krävs både eftertanke och snabba beslut.

För oss är klientlojaliteten självklar och vår breda erfarenhet och personliga engagemang ger dig som klient en trygghet från början till slut.

MundeAhlberg är en advokatbyrå som alltid strävar efter att skapa en nära och kontinuerlig relation med våra klienter. Genom kontinuitet kan vi få en djupare förståelse för våra klienters verksamhet och de behov som uppstår i densamma.

Det är vår ambition och förhoppning att såväl våra klienter som vi ska utvecklas genom ett nära och fruktbart samarbete.

MundeAhlberg Advokatbyrå huserar på anrika Kronhusgatan i centrala Göteborg.

 

Rättsskydd och rättshjälp

Rättsskydd är ett försäkringsskydd som i de flesta fall ingår i hem- och företagsförsäkringar. Rättsskydd innebär att din försäkring kan betala en del av dina kostnader för en advokat.

Om du saknar rättsskyddsförsäkring kan du ha rätt till rättshjälp. Vi hjälper dig i så fall med det.

Nyheter och aktuellt

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

MundeAhlberg Advokatbyrå KB

Kronhusgatan 7, 411 05 Göteborg

Telefon: 031-701 54 90

info@mundeahlberg.se

På MundeAhlberg använder vi kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor och accepterar vår policy

We also use analytics & advertising services. To opt-out click for more information.